Redakcijas un redkolēģijas sveicieni un vēlējumi 2024. gadam

.

Šoreiz praktiskāk. Skatītājiem novēlu biežāk pavisam izslēgt mobilos telefonus un pārliecināties par to arī tad, kad esat pārliecināti. Kritiķiem novēlu samazināt nopūtu skaļumu un pulkstenī skatīšanās biežumu, tas izrādes garumu nesamazinās. Māksliniekiem novēlu atcerēties, ka mākslas kritika ir daļa no procesa, pat ja tā ir neglaimojoša. Un mums visiem kopā novēlu pavadīt mazāk laika komentāru sadaļā, bet biežāk apmeklēt teātrus ārpus katra paša ierastās komforta zonas! 

Juta Ance Ķirķis

Man nākamajam gadam ir trīs vēlēšanās. Pamosties no murga. Ar rokām un prātu palīdzēt saglābt nesagrauto un uzcelt zudušo. Nekašķēties par sīkumiem, kad jāvienojas par būtisko.

Edīte Tišheizere

Desmit gadi Teātra Vēstnesī bijis aizraujošs piedzīvojums profesijā, divdesmit gadi Nacionālajā teātrī bijis aizraujošs piedzīvojums profesijā, trīsdesmit gadi profesijā bijis aizraujošs piedzīvojums dzīvē, piecdesmit gadi dzīves... tāds štrunts priekš Dieva vaiga! Laimīgu Jauno gadu!

Ieva Struka

2024. gadā novēlu mums visiem būt iecietīgiem citam pret citu. Ieklausīties un dzirdēt, nevis kliegt pretī. Mīlēt un būt mīlētiem. Lai 2024. gads nes mieru mums visiem un uzvaru Ukrainai! Slava Ukrainai!

Didzis Ruicēns

Nepierast pie kara un vardarbības. Domāt, analizēt un neļauties maigās varas uzbrukumiem pašu mājās. Jaudīgu mākslu un drosmīgu sirdi visiem Jaunajā gadā!

Reinis Suhanovs

Visiem mūsu lasītājiem nākamajā gadā novēlu izdarīt kaut ko traku. Pārsteidziet sevi!

Ieva Briede


Novēlu Latvijai auglīgu laiku! Vai nu tā būtu ražotne, vai māksla. Un lai līdz ar to plauktu lasītāju, klausītāju, skatītāju, arī Teātra Vēstneša abonētāju loks!

Maija Svarinska


 

Žurnāli