Novēlējumi

2017/IV

Novēlu sakārtot vērtības, izvēlēties cienījamus mērķus, uzstādīt latiņu augstāk, nekā sasniedzams šodien. Un savienot nesavienojamo – ideālus un realitātes sajūtu.
Edīte Tišheizere 

Jaunajā gadā novēlu Latvijas teātra veidotājiem, skatītājiem un mums, kritiķiem, būt brīviem no tumsas, alkt patiesumu un skaidrību, tiekties pēc lieliem darbiem, bet, kad nespējam tos veikt, gūt drosmi izvēlēties pazemīgu labestību.
Maija Svarinska

Lai mums pietiek izturības Latvijas simtgades notikumu klāstā un sapņu un reālu plānu par to, kādai būs būt Latvijai un mūsu vietai tajā pēc simtgades!
Ieva Struka

Es gribētu mums novēlēt reizi gadā kopīgus svētkus – ballīti bez sāncensības, Spēlmaņu nakti Smiļģa mājā. Bet cāļus skaitīt rudenī, kad vēl nav aizmirsušies pagājušās sezonas darbi un sākušies nākošie.
Māra Ķimele

Nākamgad mums lieli svētki – Latvijas valsts simtgades svinības. Tie ieplānoti tik grandiozi, ka paklusām iezogas bažas, vai tikai svinēšanas aizrautībā pats to iegansts nepaliks aizkulisēs. Tāpēc Jaunajā gadā novēlu visiem skaidru prātu, darbīgu garu un tālejošus mērķus. Moderni to dēvēt par ilgtspēju, bet es vēlēšu ilgu mūžu ikkatram radošam garam.
Ieva Anševica

Novēlu nedzīvot bailēs par nākotni, bet ticēt nākotnei, lai kādas pārmaiņas tā nestu. Novēlu, lai nākamajā gadā katra kustība, katrs vārds un katrs darbs rodas mīlestībā.
Laimīgu 2018. gadu!
Elmārs Seņkovs

Novēlu māksliniekiem satikties urdošā kopdarbā; skatītājam satikties ar izrādi.
Reinis Suhanovs

Žurnāli